Body Therapy Plus

Wij vinden het belangrijk dat u uw bezoek aan Body Therapy Plus ervaart als een moment van rust en ontspanning.  We nemen dan ook alle tijd voor u om uw behandelingen op uw individuele wensen af te stemmen.

Body Therapy Plus  heeft een hippe Rotterdamsche doch huiselijke uitstraling en is prettig om in te verblijven. Momenteel bieden we alle massages aan huis of op het gewenste ontmoetingspunt met diensten van maandag tot zondag van 9.30 tot 21.30 uur.  We staan ​​op het punt om binnenkort de deuren te openen op de officiële plek… waar je de juiste ontspanningsomgeving zult voelen om het ritme van het leven te overwinnen. waardoor we alle afspraken optimaal kunnen inplannen.

Body Therapy Plus  biedt uiteenlopende massagebehandelingen. Het doel van de massages is het verbeteren van de doorstroming van bloed en energie. Alles afgestemd op uw lichaam om maximale ontspanning en welzijn te bereiken.

Book the service now

Laat uw persoonlijke gegevens, telefoon, selecteer de gewenste dienst en geschikte tijd. Laat een verzoek achter en controleer de e-mail.

RESERVEREN
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?