Chinese massage Lang
Chinese-Massage-1

TOP TOT TEEN LICHAAMSMASSAGE

Een totale top- tot- teen lichaamsmassage. Met authentieke elementen van de massage van Chinese

De behandeling bestaat uit facetten van deep tissue, acupressuur, reflexologie, yogamassage & aromatherapie en hebben elk hun specifieke doel. De massage bevordert de bloedsomloop en het versoepelen van de spieren. Het brengt je lichaam in een diepe staat van ontspanning. Daarnaast stimuleert deze massage de afvoer van het lymfevocht waardoor afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van exotische massageolie met herstellende, kalmerende en hydraterende eigenschappen. De druk kan uitgevoerd worden naar ieders wens.

Het voornaamste doel van Balinese massage is tijdens een volledige ontspanning, de balans te herstellen tussen lichaam en geest.

Een Chinese massage is geschikt bij:

  • Stress en spanning
  • Nazorg bij sportblessures
  • Pijnlijke gewrichten en spieren
  • Stimulering van het algemene gevoel van welzijn
Chinese-Massage-1
Chinese-Massage-2
Chinese-Massage-2

Het doel is namelijk niet alleen om iemand (en zijn of haar spieren) te laten relaxen, maar ook om iemands lichaam en pijntjes te laten genezen. Je zou het dus eerder een soort lichaamstherapie kunnen noemen.

Book the service now

Laat uw persoonlijke gegevens, telefoon, selecteer de gewenste dienst en geschikte tijd. Laat een verzoek achter en controleer de e-mail.

Het Weer:
00:59
min
Prijs: €60.00
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?